Paardentoerisme

U bent in het bezit van een paard of pony en wilt graag met uw viervoeter op vakantie?.

Misschien maakt u graag tochten te paard of met een kar op vakantie of kan u zoon of dochter zijn viervoeter niet thuis achterlaten.
Op onze boerderij bieden we U de mogelijkheid aan om uw paard of pony mee te nemen.
U kunt ook terecht voor een overnachting, een slaapplek (bed & breakfast)of een kampeerplaats op onze camping.
Voor uw paard is er mogelijkheid tot weidegang.

home 06

De prachtige, landelijke omgeving van de Achterhoek leent zich uitstekend voor het maken van ritten. Door de stichting Hippische Toerisme Nederland zijn er een aantal routes uitgezet, een daarvan loopt enkele honderden meters van Mini camping Warnstee.
De paardemeerdaagse van Bronckhorst is leuk om aan deel te nemen, dit zijn 3 dagen in mei , Je kunt aangespannen of als ruiter te paard deze route doen.

Je kunt vanaf Mini camping Warnstee starten en rijden naar de Hietmaat, ongeveer 6 km verderop of bij Mini camping Warnstee overnachten en daarna ernaartoe rijden met auto en daar starten.

Zie website www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl

De kastelenrit wordt meestal de tweede zondag in augustus verreden. Dit is een mooie rit voor uw aangespannen paard. Leuk om te bekijken of wel aan deel te nemen Voor meer info zie de website van in de reepen.

voor uw paard of pony hebben we weidegang naast de camping gelegen.
ook hebben tegen vergoeding stro en brokken aan te bieden

Kijk voor overnachtingsmogelijkheden bij B&B huurcaravan of breng uw eigen kampeermiddel mee, zo kan de vakantie samen met paard beginnen!.

online reserveren

online reserveren

Fotoalbum

Activiteiten

Video

zoover

zoover