Camping met draadloos internet

DSC 0031aDe camping in de Gelderse Achterhoek bestaat uit 28 plaatsen verdeelt over 2 velden. De plaatsen zijn 9 meter breed en zijn afgescheiden doormiddel van kleine bomen en struiken. Elke plek is voorzien van elektra.

Op elke plek is een tegel onder het caravan-wiel. Zodat de caravan waterpas staat. En helemaal bijzonder is het kunstgras onder de voortent of luifel.

We hebben voor 8 campers een verharde plek , dit houd in dat onder het gras roosters zitten die de druk beter verdelen en niet vast komen te zitten. 

Op 28 plekken zijn comfortzuilen geplaatst zodat er water en afvoer op de plek is. Onze camping heeft draadloos internet wifi .

De Warme Bakker

minicamping Warnstee camping03Wanneer het een beetje druk begint te worden , komt Evert met een auto vol broodjes van warme bakker Besselink uit Wichmond 'smorgen op het veld,om jullie te voorzien van verse broodjes en andere lekkerheden.

De auto's hoeven niet meer over het veld maar kunnen via de inrit naast het huis meteen naar de parkeerplaats rijden achter de schuur.

De camping ligt tegen een groenstrook. in de weilanden om de camping lopen de Friese paarden. Er is een landelijk uitzicht en de camping is gelegen aan een rustige weg.

Bekijk ook de plattegrond van de camping.

online reserveren

online reserveren

Fotoalbum

Activiteiten

Video

zoover

zoover