Bed & breakfast

Bij ons op de camping in de achterhoek hebben we ook 3 B&B kamers. De gasten die 1 of 2 nachten op bezoek willen komen bij campinggasten kunnen nu ook blijven slapen. Men kan ook een langere tijd komen slapen.

Wij hebben 3 kamers met een 2 persoonsbed dit inclusief centrale verwarming, tv op de kamer, wifi ,waterkoker om thee of koffie te zetten.

Wanrstee bed and breakfast02DSC 0009a

Gratis wifi op de kamer.

Als u met meerdere gasten op 1 kamer wilt overnachten kunnen we een bed bij plaatsen, dit is echter alleen mogelijk op een luxe kamer en in overleg.

De kamers hebben een eigen ingang en zitten niet bij ons in huis maar in een bijgebouw lekker veel privé. de twee luxe kamers hebben een eigen terras en eigen sanitair, de bedden zijn opgemaakt en er liggen handdoeken.|
De basic kamers heeft een eigen sanitair in de gang, het sanitair is verwarmd en is gelegen in het halletje naast de kamer. het sanitair is voorzien van 2 douches, 2 wc's en 3 wastafels. In het halletje bevind zich ook een koelkast en een magnetron voor algemeen gebruik. Het ontbijt vind plaatst in de kantine. Mocht u in de middag of avond bij ons willen eten kan dit in overleg.

In de wintermaanden is de B&B ook geopend. Het trekvogelpad en Pieterpad liggen aardig in de buurt, in overleg kunnen we u ook halen en brengen als u het pad gaat lopen. 

Prijzen

U kunt reserveren in de Bed & Breakfast met of  zonder ontbijt.

De prijs voor een basic kamer is met sainitair op de gang wel eigen sanitair.

Zonder ontbijt    €45,00     p.p     € 55,00    2 personen.
met ontbijt         €54,50      p.p    € 74,00    2 personen.

 

De prijs voor een luxe kamer is met eigen sanitair :

Zonder ontbijt  € 65,00      p.p.     € 75,00    2 personen

met ontbijt      € 74,50       p.p.      € 90,00   2 personen


Bel gerust voor verdere info. 0575-441654.
of tel.nr. 06-21650426

warnstee benb ontbijtbb sanitair a

online reserveren

online reserveren

Fotoalbum

Activiteiten

Video

zoover

zoover